tillbaka

Jag har inte varit inne här på länge nu, har inte bloggat eller läst kommentarer överhuvudtaget. Första månaden efter missfallet var jag nästan manisk, läste allt jag kom över om missfall och gjorde allt för att bli gravid igen,. det enda jag kunde tänka på var bebis, bebisen jag förlorat och bebisen som jag så hett önskade skulle flytta in i min mage.

Några veckor efter att min första mens kommit tillbaka kände jag att detta går inte, jag måste ha ett break, jag valde därför att inte gå in på denna blogg överhuvudtaget eller att läsa mina "cybervänners" bloggar som jag fått kontakt med i samband med missfallet.

De senaste veckorna har jag känt ett lugn som inte har funnits hos mig edan den 17 mars då jag fick reda på att vårt barn dött i magen. Jag kände att jag kunnat släppa min sorg även om jag alltid kommer undra över det vi förlorade så kunde jag slappna av och tänka på annat, jag och min man kom varandra närmare igen och jag kände att energin var tillbaka.

Så idag insåg jag att det var en vecka sen jag skulle ha mens, jag har inte ens reflekterat över att mensen var sen, så iväg till apoteket for jag, in på en toalett i en galleria och fram med stickan, efter ca 20 sekunders väntan, lyste ett stark och fint plus mot mig.

RSS 2.0